събота, февруари 26, 2011

Shopping for martenichki today!

Despite the temperatures today, that was somewhere around the absolute zero if you ask me, my sister and I went to buy some more martenichki!

But before I show them to you, I want to say hello to Flossy! Thanks for following, and I totally love your blog too :D

Now to show you! The ones for the girls who told me they'd like one, are there too... but I won't tell you which ones!
And this is the very pretty tree we both bought for our mother's work place :) I totally love it, although the birdy is looking strangely at me!
~~~~
Въпреки температурите днес, които според мен кръжаха някъде около абсолютната нула, двете със сестра ми отидохме да купим мартенички. 20 минути бяха достатъчна да се изпари всякакво желание да стигнем до сергиите на площада, и се примирихме с тези пред Бургаския свободен университет. Те от своя страна също имаха какво да предложат :) Трябва да призная, че ми се купуват още! XD Сред тези са и мартеничките, за момичетата, които казаха, че биха желали да получат по една от мен - но е тайна кои са ;P А дръвчето го купихме със сестра ми за кабинета на мама. Имаше наистина много красиви подобни дръвчета -май предни години не бях виждала подобен артикул. И при нас имаше свитъчета с първомартенски пожелания, но съвсем мънички - всъщност едно такова не е успяло да се хване на снимката - вижда му се само поставчицата - горе, малко по вдясно от средата. ИНаче беше с калинка отгоре. Имаше и с щъркелчета, а също и стъклени бутилчици с пожелания. :D Наистина, ако не беше такъв студ, доста повече време щях да прекарам да оглеждам сергиите - но и толкова ни стигаха да станем на ледени шушулки и да подгизнем в снега. А горките продавачи на сергиите мога само да съжалявам :(

И накрая да кажа здрасти на Flossy, която също има блог, който си струва да бъде посетен ;)

2 коментара:

Zvetanka Shahanska каза...

Mnogo красиви мартенички сте купили! Това дърво за кабинета е много хубаво. Поздрави, Топчо!!!

Kttycat каза...

The tree is so cute!

Related Posts with Thumbnails